top of page
  • Writer's pictureRien Olde Hanter

Digitale transformatie: Hoe digitale marketing jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen

Ontdek hoe digitale marketing jouw marketingstrategie kan verbeteren en helpt met het behalen van voordelen op je concurrentie. Wij geven je de juiste tools en strategieën  die jouw helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.


1.      Online aanwezigheid

  Zorg voor een sterke online aanwezigheid doormiddel van een professionele website en online advertenties. Door een consistente flow aan informatieve (voor je doelgroep) posts zorg je ervoor dat je bijdraagt aan hun algemene kennis.

 

2.       Monitor je data

Monitor de data die voort komt uit je website door gebruik te maken van cookies. Ook is het verstandig om je sociale posts en advertenties te monitoren en bij te houden wat aanslaat om te zien wat wel en niet werkt. Door te testen met verschillende posts of advertenties leer je pas echt wat je doelgroep graag wil zien.

 

3.        Automatiseer je proces

Automatisering is erg belangrijk omdat je op een gegeven moment minder gemotiveerd zult zijn om te posten of advertenties te maken. Daarom raad ik aan om zoveel mogelijk tools te verzamelen die je helpen bij het creëren van een unieke en informatieve content.

 

4.        Personaliseer je content

Personalisatie is key. Zorg ervoor dat je precies weet wie je doelgroep is zodat je de content kan toespitsen op hun behoeften. Door informatie te delen die algemeen word aangeboden zal je niet veel toevoegen aangezien de meesten er al bekend mee zullen zijn.

 

Wij hebben hieronder de meest handige automatisering tools voor jou op een rijtje gezet.

1.        Unsplash.com

Voor oneindig veel afbeeldingen. Deze site biedt gratis rechtenvrije afbeeldingen aan waar jij gebruik van kan maken voor bijvoorbeeld je social media posts.

 

2.        App.word-spinner.com

Deze website herschrijft jouw teksten zoals jij wilt overkomen. Heb je moeite met teksten schrijven of vind je het moeilijk om de juiste tone of voice toe te passen? Dan is dit de tool voor jou.

 

3.        Languagetool.org

Dit is een webbrowser plug-in die constant een spellingscorrectie uitoefent. Het voordeel hiervan is dat wanneer je een bericht typt naar een klant in je browser of een post aan het typen bent op social media de plug-in altijd controleert of datgene wat je schrijft correct is.

 

4.        socialsizes.io

Weet je niet welk formaat een post moet zijn op jouw social media kanaal? Geen probleem op socialsizes staan altijd alle actuele formaten voor sociale media posts.

 

Conclusie

Digitale transformatie is van essentieel belang voor bedrijven die willen groeien en hun aanwezigheid binnen de markt willen vergroten. Door te investeren in de juiste tools en strategieën kan je jouw marktaandeel vergroten.


Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij je digitale transformatie? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek dan kunnen wij onze ervaring op dit gebied met jou delen om zo een passende digitale marketingstrategie op te stellen.

Opmerkingen


Social Media post design
Brouwer Legal document en layout ontwerp
PINK! Politiek Instagram post

zijn wij binnen bereik.

Van drukwerk dat opvalt tot scroll-stopping social media content, wij zijn binnen bereik. Geen creatieve uitdaging is ons te gek. We helpen je graag een waardevolle verbinding te leggen met jouw doelgroep.

voor jouw creatieve ingeving

bottom of page