top of page

Logo ontwerp

Bij Studio Bereik maken we tijdloze logo's die naadloos aansluiten op jou en jouw doelgroep. Een logo is meer dan alleen een beeldmerk en woordmerk, het is het gezicht van jouw bedrijf.

Jouw bedrijf verdient een goed logo om op te vallen tussen de concerrentie. Een goed logo sluit aan op de doelgroep en vertel in één oogopslag meteen wie je bent en wat je doet. Het is van essentieel belang dat jouw bedrijf een sterk logo heeft en een sterke merkidentiteit.


Bij Studio Bereik maken we tijdloze logo's die naadloos aansluiten op jou en jouw doelgroep. Een logo is meer dan alleen een beeldmerk en woordmerk, het is het gezicht van jouw bedrijf.  We werken samen met ondernemers en bedrijven van alle soorten en maten. Of je nou een kleine yogastudio hebt, of het nieuwe online kozijnen merk wil starten. Wij zijn er voor jou.


Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en wat het beste aansluit op jouw bedrijf. Wij raden altijd aan om naast het logo, ook te kijken naar de bredere merkidentiteit en merkbeleving. Wanneer je een solide merkbeleving hebt in combinatie met een goede merkidentiteit, zal je merken dat het makkelijker is om in verbinding te zijn met jouw gewenste doelgroep. Voor jouw logo zijn wij binnen bereik.

Social Media post design
Brouwer Legal document en layout ontwerp
PINK! Politiek Instagram post

zijn wij binnen bereik.

Van drukwerk dat opvalt tot scroll-stopping social media content, wij zijn binnen bereik. Geen creatieve uitdaging is ons te gek. We helpen je graag een waardevolle verbinding te leggen met jouw doelgroep.

voor jouw creatieve ingeving

bottom of page