top of page

AR Filters

AR filters op sociale media zijn een goede manier om echt op te vallen op sociale media. Een AR filter zorgt ervoor dat jouw doelgroep echt verbind met jouw merk en bericht.

AR filters op sociale media zijn een goede manier om echt op te vallen op sociale media. Een AR filter zorgt ervoor dat jouw doelgroep echt verbind met jouw merk en bericht. Door via de camera van hun telefoon een AR ervaring te hebben met jouw bedrijf, zorg je voor iets wat bij blijft.


wij leveren AR filters voor op meerdere kanalen. Er zijn 3 social media platformen die het maken van een AR filter ondersteunen: Meta, TikTok en Snapchat. Deze 3 platformen gebruiken allemaal een ander programma om filters te maken. Gelukkig hebben we bij Studio Bereik ervaring met zowel Spark AR (Meta), Lens Studio (Snapchat) en Effect House (TikTok).


Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en wat het beste aansluit op jouw bedrijf. We zoeken naar de platformen die voor jouw doelgroep de meeste interactie en aanwezigheid biedt. We gaan op zoek naar een AR ervaring die bij blijft. Voor jouw toffe AR-ervaring zijn wij binnen bereik.

Social Media post design
Brouwer Legal document en layout ontwerp
PINK! Politiek Instagram post

zijn wij binnen bereik.

Van drukwerk dat opvalt tot scroll-stopping social media content, wij zijn binnen bereik. Geen creatieve uitdaging is ons te gek. We helpen je graag een waardevolle verbinding te leggen met jouw doelgroep.

voor jouw creatieve ingeving

bottom of page