top of page

Voor deze diensten zijn wij binnen bereik.

AR filters op sociale media zijn een goede manier om echt op te vallen op sociale media. Een AR filter zorgt ervoor dat jouw doelgroep echt verbind met jouw merk en bericht.

AR Filters

Jouw boodschap in de buitenwereld! Binnen bereik met (lokale) buitenreclame. Van bushok tot bus en van lichtmastreclame tot rotonde, jij kan opvallen! Voor jouw eye-catching banners zijn wij binnen bereik.

Buitenreclame

Wij maken drukwerk dat werkt. Jouw verhaal komt het beste naar voren op strak drukwerk. Jij kan er door opvallen bij je doelgroep. We zijn bij je van concept tot geleverd product.

Drukwerk

We zoeken de juiste compositie, zetten je onderwerp in het licht, en schieten altijd raak. Voor jou gaan we voor het perfecte plaatje.

Fotografie

Bij Studio Bereik maken we tijdloze logo's die naadloos aansluiten op jou en jouw doelgroep. Een logo is meer dan alleen een beeldmerk en woordmerk, het is het gezicht van jouw bedrijf.

Logo ontwerp

Een sterk merk is het halve werk. Jouw merk draait om de identiteit van het bedrijf. Wij gaan graag aan de slag om een zo volledig mogelijke brandguide te bouwen.

Merkidentiteit

Scroll-stopping content die opvalt. Van short form video content tot carouselposts, wij maken het allemaal voor jou!

Social Media

Jouw verhaal verteld met professioneel beeld en geluid. Jij hebt een verhaal dat verteld moet worden, en die de beste kwaliteit verdient. Wij begrijpen dat!

Videografie

Social Media post design
Brouwer Legal document en layout ontwerp
PINK! Politiek Instagram post

zijn wij binnen bereik.

Van drukwerk dat opvalt tot scroll-stopping social media content, wij zijn binnen bereik. Geen creatieve uitdaging is ons te gek. We helpen je graag een waardevolle verbinding te leggen met jouw doelgroep.

voor jouw creatieve ingeving

bottom of page